Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Подруга" Пінчука закриває дніпропетровське телебачення

Субота, 11 березня 2006, 17:25

Лідер партії "Віче" Інна Богословська намагається закрити дніпропетровський "9 канал".

Про це заявив кореспонденту УНІАН автор і ведучий програми "Губернські хроніки", яка виходить на "9 каналі", Борис Філатов.

Він зазначив, що кожного тижня в його програмі в рубриці "Людям про людей" висвітлюються передвиборні списки партій і блоків. За його словами, 26 лютого в програмі розповідалося про передвиборний список партії "Віче".

Журналіст підкреслив, що ключовим повідомленням випуску стало те, що партія "Віче", як і проект "Команда озимого покоління" (учасник парламентських виборів 2002 року), - "це продукт одноразового використання", а також що в цій партії зібрані люди не за принципом професіоналізму й ідеології, а за принципом телегенічності.

Він також повідомив, що телеглядачам було детально розказано про список цієї політичної сили. Водночас Філатов підкреслив, що в програмі немає аналізу рекламної й передвиборної діяльності партій, "ми просто розповідаємо людям про людей".

За словами автора програми, 2 березня партія "Віче" подала позов до суду з вимогою позбавити "9 канал" ліцензії на мовлення.

"Віче" вимагає визнати протиправними дії телекомпанії, обвинувачуючи канал у тому, що в його ефірі транслюються антирекламні матеріали. Позов подано за підписом Богословської, зазначив Філатов.

За його словами, позов розглядатиметься 13 березня.

"Богословська і партія "Віче" хочуть знищити "9 канал" так, як це зробила Партія регіонів з "Чорноморкою" (17 лютого постановою місцевого суду Сімферополя за позовом Партії регіонів було припинено дію ліцензії кримської Чорноморської ТРК)", - підкреслив Філатов.

Він також зазначив, що Богословська не вимагає спростувати інформацію, "Віче" "просто говорить, що наші дії неправомірні, фактично погоджуючись з тим, що ми говорили про них".

Як відомо, Інну Богословську пов'язують з бізнесменом, зятем екс-президента Леоніда Кучми Віктором Пінчуком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування