"Наша Україна" об'єднає Донецьк і Львів прапором

Неділя, 12 березня 2006, 13:09

У неділю біля Українського Дому в Києві розпочалася акція "Помаранчева хвиля "Прапор перемоги", присвячена річниці створення партії "Наша Україна".

Як повідомляє прес-служба "Нашої України", Прапор перемоги побуває у всіх областях України - від Закарпатської до Донецької, подолавши шість тисяч кілометрів шляхів.

Прапор перемоги у подорож регіонами України відправився з рук Юрія Єханурова, Романа Безсмертного, Миколи Катеринчука, Івана Васюника, Павла Жебрівського та Миколи Мартиненка.

Прес-служба повідомляє, що керівники обласних штабів "Нашої України" супроводжуватимуть прапор до кордону наступної області.

Першим містом, яке відвідає Прапор перемоги, стане Ужгород. Крім того, зокрема, 13 березня його зустрінуть у Львові, 16 – в Чернігові, 19 – в Донецьку, 20 – в Сімферополі, 23 – в Одесі, а закінчиться акція 24 березня прибуттям Прапора до Києва на Іллінську 9, де буде відкрито прес-центр "Нашої України".

Виступаючи на акції, керівник виборчої кампанії партії Роман Безсмертний зазначив, що тільки "Наша Україна" має право формувати народну владу.

"Наша Україна" є масовою, народною партією, і тільки така партія може називатися європейською парією, тільки така партія має перспективу в Україні, тільки така партія має право формувати народну владу", - заявив Безсмертний.

"Від нас залежить, чи збережеться в Україні партійність як основа політичної системи, від нас залежить, чи забезпечимо ми єдність і зв’язок між народом і владою, чи забезпечимо ми донесення ідей української влади до українських громадян. Тому що жодні інша політична сила не може на себе взяти таку відповідальність", - додав він.

"Ті сили, які програли 1,5 роки тому, мріють про реванш. Нам потрібно запобігти цьому реваншу, виконуючи програму, написану українським Майданом", - сказав Безсмертний.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News