Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович влаштував черговий релігійний піар

Неділя, 12 березня 2006, 18:27

Лідер Партії регіонів взяв участь в урочистому відкритті пам'ятника першому митрополиту Буковини Гакману в Чернівцях.

Як повідомляє прес-служба партії, Янукович був ініціатором спорудження цього монумента.

Митрополит Буковинський Онуфрій у своєму виступі відзначив, що "багато людей думали, що після бурхливих подій кінця 2004 року лідерові Партії регіонів буде не до будівництва пам'ятника, і православні навіть втратили надію на його спорудження".

"Але Віктор Федорович виявився справжнім хазяїном свого слова. Зумів перебороти всі труднощі й організувати людей на добру справу", - сказав митрополит.

Прес-служба повідомляє, що ряду людей, які внесли свій внесок у спорудження пам'ятника, митрополит Онуфрій вручив освячені ікони. Янукович був удостоєний ікони Пресвятої Діви Марії - Матері Божої Покровительки.

"Допоможи Вам Бог!", - разом з митрополитом Онуфрієм дружно вигукували сотні православних, що зібралися на відкритті пам'ятника.

Зустріч із жителями Чернівців вилилася в демонстрацію симпатій до політики, яку проводить Партією регіонів й її лідера, повідомляє прес-служба.

Люди просили Януковича взяти на руки дітей, прагнули потиснути йому руку, всіляко виразити свої політичні й релігійні симпатії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування