Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко пообіцяв, що Янукович не нав’яже свої "паханські" замашки

Понеділок, 13 березня 2006, 11:22

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко спростовує закиди Партії Регіонів щодо застосування адмінресрсу з боку міліції на виборів.

Коментуючи розгром опозиційних наметів партії Регіонів у Донецькій області, який нібито скоїли представники "Нашої України", він зазначив, що опозиція "хоче з цього зробити привід для крику про адмінресурс і політичні репресії".

"Цього вони не дочекаються. Ми будемо спокійно забезпечувати права громадян на агітацію і на вибори, але жодних репресій, жодного адмінресурсу з боку МВС застосовано не буде", - сказав Луценко на прес-конференції у понеділок.

При цьому Луценко згадав свою поїздку з лідером Соцпартії Олександром Морозом до Чернівецької області перед першим туром президентських виборів.

"Ніч, їдемо через перевал, на кожному кілометрі від Чернівців до Новоселиці висить 32 єдиноправильні бігморди. Під кожною стоїть машина і охороняє цю бігморду. Ви ще не забули цієї агітації і цього адмінресурсу?", - звернувся він до журналістів.

"Так от, такого більше не буде, але і єдиноправильна бігморда не нав'яже країні свої паханські замашки", - запевнив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування