Єхануров притиснув Януковича до стіни

Понеділок, 13 березня 2006, 16:36

Керівник передвиборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний в письмовому вигляді поінформував свого колегу з "Партії регіонів" Євгена Кушнарьова про дебати з Юрієм Єхануровим, які можливі в будь-який день з 13 до 24 березня.

Про це в понеділок заявила керівник інформдепартаменту виборчого штабу "Нашої України" Тетяна Мокріді, повідомляє прес-служба блоку.

"Лист відправлено до штабу "Партії регіонів" як поштою, так і факсом. Якщо Віктор Янукович в змозі сам в діалозі, а не шляхом реклами і заяв прес-служби, донести свою думку до виборців, він повинен прийти на дебати", - зазначила Мокріді.

За її словами, "вже тиждень в інформаційному просторі йде важкий переговорний процес з "Партією регіонів" щодо присутності в телевізійному ефірі Віктора Януковича, якого вже давно викликав на дебати Юрій Єхануров".

"Ми заявляли і заявляємо, з першого дня виборчої кампанії, що Юрій Єхануров готовий подискутувати з головою "Партії регіонів" у будь-якому форматі на будь-якому центральному каналі з 13 до 24 березня включно", – підкреслила Мокріді.

"Але чіткої відповіді як в інформаційному просторі, так і в письмовому вигляді досі не отримали", - додала вона.

Як відомо, у п'ятницю член "Партії регіонів" Олександр Стоян заявив, що офіційної пропозиції від "Нашої України" щодо теледебатів їх партія не отримувала.

"Я думаю, буде офіційна пропозиція – будуть і дебати", - припустив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...