Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назвала Єханурова "фігурою загального користування"

Понеділок, 13 березня 2006, 17:26

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко стверджує, що усі важливі для країни рішення приймає якась політрада, в яку ймовірно не входять ні прем’єр, ні президент.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналові "Бізнес", повідомляє сайт Тимошенко.

"Дійсно, в часи Кучми "батько" вирішував усе, усі знали, куди йти, кому і скільки нести. У принципі, це було життя "за поняттями", яке, принаймні, було зрозуміле тим, хто живе "за поняттями". Сьогодні ж усі важливі рішення приймає політрада…",- відзначила лідер БЮТ.

При цьому вона не уточнила, що це за політрада, відзначивши тільки, що вірить, "що там немає президента і, швидше за все, немає Юрія Єханурова".

"Останній, схоже, лише виконує рішення політради, а у президента, напевно, немає часу розібратися, чиї ж долі вершить політрада. Тому дуже багато бізнесменів заплуталися, не знають, куди йти...", - заявила Тимошенко.

Тимошенко також відзначила, що в Кабміні Віктора Ющенка "перший віце-прем'єр Єхануров був "оком Кучми" у цьому уряді. Я б навіть сказала двома очима і двома вухами".

"Це була на 100% людина Кучми, яка дуже сильно псувала політичне життя команді Віктора Андрійовича. Мені здається, що Юрій Єхануров, у принципі, ніколи не розставався з родиною Леоніда Даниловича. Згадайте хоча б, як радувався Кучма, коли Єханурова призначили прем'єр-міністром", - заявила Тимошенко.

"Мені здається, що тоді Єхануров був компромісною фігурою загального користування", - відзначила лідер БЮТ.

Тимошенко також показала текст мирової угоди між державою і компанією "Аеросвіт", нібито завізований прем'єр-міністром Юрієм Єхануровим і міністром транспорту і зв'язку Віктором Бондарем.

"У ній, серед іншого, міститься обіцянка закрити всі кримінальні справи, пов'язані з "бориспільською" темою", - заявила лідер БЮТ.

"Усім зацікавленим міністрам пан Єхануров доручив беззаперечно виконувати цю угоду. Усе це приклад того, як родина Кучми користується панами Єхануровим і Бондарем для збереження своєї власності. Влада сьогодні відкрито давить на Вищий господарський суд України", підкреслила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування