Для Тимошенко Коломойський як Бен Ладен

Понеділок, 13 березня 2006, 18:58

Лідер БЮТ Юлії Тимошенко заперечує свої зв'язки з бізнесменом Ігорем Коломойським.

"Цікава думка, хоча я ніколи в житті не зустрічалася з Ігорем Коломойським, навіть по телефону не розмовляла", - сказала Тимошенко в інтерв'ю журналові "Бізнес".

"Зв'язки "Тимошенко-Коломойський" – це абсурд і нісенітниця. У мене спільних інтересів з паном Коломойським приблизно стільки ж, скільки і з Бен Ладеном", - додала вона.

На прохання назвати людей, які входять у її найближче оточення, Тимошенко відповіла, що не може "похвалитися оточенням", але може "похвалитися командою".

"По-друге, я не хочу кого-небудь виділяти, щоб інші не образились", - відзначила вона.

Тимошенко також відзначила, що бачила в деяких виданнях галактики свого оточення і їй сподобалося, що в неї "одна із найменших галактик".

"Ті ж, хто обтяжений великою кількістю планет, через деякий час бувають поглинені найбільш ненажерливими з них. Таке можна спостерігати тільки в політиці: планети поглинають зірки. Чесно кажучи, я пишаюся тим, що в мене немає цих божевільних планет. Тому я в стані бути арбітром між бізнесом, владою і суспільством", - заявила лідер БЮТ.

Тимошенко також сказала, що негативно ставиться до таких явищ як кумівство і сватовство у владі. За її словами, "це позаминуле століття".

На питання, що потрібно, щоб викорінити кумівство у владі, Тимошенко сказала, що "потрібно просто переобрати політиків".

"Будучи прем'єр-міністром, я вірила, що якщо міністрові поставиш гідну заробітну плату, то він припинить хабарничати і почне наповняти бюджет. Сьогодні я можу сказати, що ця думка неправильна. Не в заробітній платі справа. Перевиховати цих людей неможливо, потрібно відстороняти мерзотників від влади і на їхнє місце ставити чесних людей, професіоналів", - відзначила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування