Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зізналася про "останню справу" профанів Ющенка

Понеділок, 13 березня 2006, 19:05

Документ "Пропозиції щодо поліпшення фінансового стану НАК "Нафтогаз України", завізований президентом Віктором Ющенком, може бути свідченням того, що НАК опинилася в складному фінансовому становищі.

Таку думку висловила лідер БЮТ Юлія Тимошенко в інтерв'ю виданню "Бізнес", повідомляє її особистий сайт.

"Цей документ може бути свідченням того, що НАК опинилася в складному фінансовому становищі, тому що бездарність сьогоднішнього керівництва цієї компанії просто безпрецедентна, навіть по мірках старого режиму", - заявила Тимошенко.

"Одна справа – керувати Конгресом українських націоналістів, інша – найбільшою державною структурою", - додала вона.

За словами видання, у документі "пропонується надати НАК небачені досі податкові пільги та інші способи "підтримки" фінансового стану, ряд з яких суперечать чинному законодавству".

"Документа я не бачила, але вірю, що він існує. Якщо сказане вами правда, то це цілком можна пояснити: секретаріат президента як працював безтолково, так і працює, нічого не змінилося", - заявила Тимошенко.

"Там сидять профани, що підсувають президенту документи, що він за своїм статусом не має права підписувати. Розумію, що Віктор Ющенко не може перечитувати кожен документ від корки до корки, але підставляти президента в такий спосіб – остання справа", - додала вона.

На питання, яку відповідальність повинні нести причетні до розробки і реалізації даного документу, Тимошенко відповіла: "Як мінімум – нести відповідальність. Яку – це вже інше питання, що не мені вирішувати".

На питання, хто буде нести відповідальність у випадку ініціації банкрутства НАК "Нафтогаз України", лідер БЮТ заявила: "Я, чесно кажучи, не хочу навіть говорити про банкрутство НАК "Нафтогаз України".

"Це все рівно, що обговорювати банкрутство держави Україна. Я навіть не хочу допускати цю страшну думку", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування