Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" думає, що штаб Тимошенко "заглючило"

Понеділок, 13 березня 2006, 19:51

Заяви лідера БЮТ Юлії Тимошенко про готовність до коаліції з частиною блоку "Наша Україна" є "простою боротьбою Тимошенко за крісло прем'єр-міністра".

Таку думку висловила керівник інформаційного департаменту виборчого штабу "Нашої України" Тетяна Мокріді, повідомляє прес-служба блоку.

"Цю тезу підкреслює те, що лідерка БЮТ чомусь охрестила парламентські вибори виборами народного прем'єра", - додала вона.

Також, за словами Мокріді, "Юлія Володимирівна живе в нереальному весняному світі – вона намагається не помічати реєстру неправди і продовжує відпрацьовувати месидж незручних для неї людей".

"Вона нічого нового на зустрічах з виборцями не говорить, крім того, що час від часу повторює завчені прізвища – Порошенко, Мартиненко, Третьяков, Жванія, Безсмертний. Здається, що в її штабі з вересня "заглючило" диск", - зауважила Мокріді.

"Я хочу нагадати Юлії Володимирівні, що 40% списку її блоку – це відомі "кучмісти", яких вона веде до парламенту, прикриваючись так званими виборами прем'єр-міністра", – наголосила керівник інформдепартаменту.

"Так вона ховає від людського ока тих, хто свого часу встиг привітати з президентством Януковича, хто готував на Майдані силовий сценарій, хто був надійним плечем Кучми", - додала Мокріді.

На її думку, "Тимошенко дуже прагне весни, але з таким списком і заявами, що схожі на диск, який "глючить", оновлення не буде".

"Якщо Юлія Володимирівна власноруч розколола помаранчеву команду, це не означає, що вона здатна реалізувати інші руйнівні сценарії. "Наша Україна" – це потужна команда, яка не залежить від весняного настрою Тимошенко", - заявила Мокріді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування