Янукович також потрапив у "справу" від "Нашої України"

Вівторок, 14 березня 2006, 11:11

Блок "Наша Україна" створив реєстр неправди від Партії регіонів.

До цього реєстру занесені твердження Партії регіонів, зокрема про те, що лідер цієї партії Віктор Янукович не мав двох судимостей, передає прес-служба Нашої України.

Також до реєстру занесені наступні твердження:

Партія регіонів не була причетна до фальсифікацій виборів 2004 року;

Партія регіонів не намагалися розколоти Україну, шляхом утворення Південно-східної Української автономної республіки (ПІСУАР);

Партія регіонів не є філіалом путінської влади в Україні та не відстоює національні інтереси Російської Федерації;

Уряд Януковича був найуспішнішим за часи незалежної України.

Неправдою "Наша Україна" також називає твердження, що після виборів піднімуться ціни на газ, комунальні послуги та транспорт, що Партія регіонів не ховає у своїх списках криміналітет.

Серед "неправди" Партії регіонів також занесено твердження, що регіонали не є реваншистами, які хочуть повернути попередній авторитарний режим, що екс-генпрокурор Святослав Піскун не отримував місце у списку Партії регіонів за покривання злочинців режиму Кучми-Януковича.

Також до реєстру занесено твердження, що "Партія регіонів не застосовувала цензури, не залякувала журналістів, не тиснула на чиновників за часів режиму Кучми-Януковича", що ця партія є партію цілої України, а не однієї області.

Неправдивими також "Наша Україна" вважає слова про те, що Партія регіонів не грабувала державний бюджет шляхом приховування його реальних доходів будучи при владі, що Партія регіонів не є олігархічною силою.

До неправдивих слів партії Януковича також занесено твердження про те, що нова влада вдається до політичних репресій проти опонентів, утисків російської мови та культури в Україні, що "Наша Україна" застосувала у фільмі "Загроза. Страшна правда" технологію 25-го кадру.

Неправдивими твердженнями також названо те, що "Наша Україна" здійснює проамериканську політику, та те, що нова влада застосовує адмінресурс на парламентських виборах.

Як відомо, раніше "Наша Україна" створила реєстр неправди БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування