Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО НАЗВЕ КОАЛІЦІЮ ЧЕРЕЗ 31 ДЕНЬ

Вівторок, 14 березня 2006, 12:02

Президент України Віктор Ющенко дасть відповідь про формат парламентської коаліції через 31 день.

Про це він заявив в ході прес-конференції у вівторок у Києві.

Він не дав відповідь на запитання про можливу коаліцію в новому парламенті між "Нашою Україною" і опозиційною Партією регіонів.

"Я зможу дати відповідь на це питання через 31 день", - сказав він.

"Питання коаліції добре, але його треба задавати через 30 днів, бо зараз на цій каві можна таке нагадати, що ви будете коментувати, не перестаючи. Але наскільки це доречно?", - зазначив Ющенко.

Він також не дав чіткої відповіді щодо можливого розпуску парламенту в разі нестворення парламентської коаліції.

"Питання розпуску парламенту в правовому полі не існує, але ми не з того починаємо вибори – ми маємо знайти відповідь через діалог з громадою. Ми маємо знайти вихід щодо більш повного представлення симпатій народу, бо зараз симпатії людей і представлення сил в парламенті – це різні речі", - сказав Ющенко.

Також він зауважив, що "важливо з крісла президента не робити жодних прогнозів, він так робить, щоб залишився люфт в інтересах держави".

Президент додав, що виступає за створення коаліції на засадах цінностей Майдану."Якби я був суб'єктом вибору і формував логіку переговорів, то взяв би за основу принципи помаранчевої революції", - зазначив Ющенко.

При цьому він додав, що "представники помаранчевої команди на деяких морально-етичних рівнях мали дискредитуючу поведінку".

"Скептицизм серед виборців не пов'язаний з тим, що людям не подобається та чи інша політика. Людям не подобається поведінка представників помаранчевої команди", - заявив президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування