Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко побачив, як "серверні" фальсифікатори переховуються в Росії

Вівторок, 14 березня 2006, 12:37

Президент Віктор Ющенко заявив, що люди, які безпосередньо мали доступ до "ключа" від транзитного сервера, знаходяться в Росії.

"З'явилося більше оптимізму в тому, що вона (серверна справа) буде доведена і завершена. Хоча, відверто вам скажу, ті люди, які мали прямий доступ до ключа, який відмикав кодову систему, ці люди не знаходяться зараз в Україні – в бігах у Росії", - розповів Ющенко у вівторок на прес-конференції.

"Це гальмує процедуру. Не всі бази даних знищені. Сьогодні слідчі органи володіють достатньою інформацією, щоб цю справу ефективно продовжити", - зазначив Ющенко.

Він також підкреслив, що не здійснює тиск та регулярно направляє запити до СБУ. "В останні декілька тижнів з'явилися перспективи", - зазначив Ющенко.

Він також повідомив, що МВС, частково разом з СБУ, до судів направило більше 4 тисяч справ, пов’язаних із фальсифікаціями виборів-2004.

"Більше ніж по тисячі відбулися судові слухання і рішення. Здається, 886 чоловік покарано, відповідно до судових рішень. По інших справах відбуваються судові процеси", - сказав Ющенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування