Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хвороба врятувала Ахметова

Вівторок, 14 березня 2006, 15:46

Свідок у справі про убивство Ахатя Брагіна, Ринат Ахметов, не може з'явитися на засідання Донецького апеляційного суду.

Як повідомляє кореспондент "Острова", у вівторок суддя зачитав інформацію, що в суд надійшли заяви трьох свідків, в яких йдеться про неможливість з'явитися до суду через хворобу.

Зокрема, один з них, Ахметов, у своїй заяві повідомляє, що довідався з засобів масової інформації про те, що 16 березня його викликають у суд, і повідомляє, що не зможе з'явитися через хворобу.

При цьому він підкреслює, що жодних документів про виклик до суду він не одержував. До заяви Ахметова додається медична довідка.

Державні обвинувачі, адвокат і підсудний не заперечують, щоб свідки не прибували в суд до видужання. У той же час адвокат підкреслив, що свідки, які не підтвердили свою неявку в суд документами, повинні бути доставлені примусово.

Виходячи з цього, суд ухвалив рішення не застосовувати примусове приведення у суд свідків, що надали свої письмові заяви і медичні довідки про хворобу.

Раніше повідомлялося, що Ахметов хворіє на запалення легенів. Тим часом він був присутній у неділю на футбольному матчі "Шахтар"-"Металіст".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування