Янукович визнав кримінальне минуле своїх соратників?

Вівторок, 14 березня 2006, 17:07

Блок "Наша Україна" спростовує звинувачення Партії регіонів у тому, що в їхньому агітаційному фільмі "Загроза. Страшна правда" було використано технологію 25 кадру.

"Технологія 25 кадру має таку особливість, що її не можна продемонструвати на звичайному відеомагнітофоні, тому мене смішать заяви Тараса Чорновола про те, що вони записали фільм з ефіру і побачили чудодійний 25 кадр", – сказав керівник аналітичного департаменту блоку Анатолій Луценко.

"Ми ніколи не застосовували маніпулятивних технологій, а тим більше таких, як 25 кадр, заборонених законодавством", – підкреслив Луценко.

За його словами, "увесь цей переполох навколо 25 кадру влаштований виключно з однією метою – відволікти увагу від того, що в фільмі показана правда про Партію регіонів і членів її виборчого списку".

"Іншого виходу технологи Партії регіонів, імовірно, не знайшли", - додав Луценко, слова якого наводить прес-служба блоку.

Він пояснив, що двома фільмами було запропоновано їхнє "бачення виборчого процесу і його учасників".

"У першому фільмі "Загартовані революцією" ми представили наш погляд на історію, починаючи з 2001 року, а фільм "Загроза. Страшна правда" спрямований на головного нашого конкурента у виборчій кампанії - Партію регіонів, бо ми не могли не поінформувати суспільство про загрози, які несуть в собі окремі члени її списку", - сказав він.

В свою чергу керівник Інформаційного департаменту штабу Блоку "Наша Україна" Тетяна Мокріді заявила, що "фільм базується виключно на фактах".

"Що ж стосується заяв Кушнарьова про використання нами 25 кадру, це просто намагання Партії регіонів відволікти увагу від змісту фільму, від кримінального минулого 22 списочників", - зазначила вона.

Мокріді також підкреслила, що "у фільмі немає ніякого 25 кадру – там є звичайні телевізійні спецефекти".

"Якщо "регіони" нарахували там 25 кадр, це означає тільки одне: вони визнають все те, про що йдеться у фільмі", - зазначила вона.

"25 кадр і вплив флеш-кадру з черепом – все це вигадки тих, хто ще вчора назвав Майдан психотропною зброєю і падав від удару тупим предметом по голові", - наголосила Мокріді

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування