Ющенка майже офіційно "відмазали" від Березовського

Вівторок, 14 березня 2006, 17:14

Слідча парламентська комісія з перевірки інформації про причетність Бориса Березовського до фінансування виборчої кампанії Віктора Ющенка не знайшла інформації, яка могла б підтвердити такий факт.

Про це у вівторок сказав член комісії Михайло Поживанов, повідомляє Ліга.

Поживанов повідомив, що за весь період своєї роботи комісія не знайшла жодного документа, який би підтверджував інформацію про фінансування Березовським виборчої кампанії Ющенка.

Водночас він вважає, що голова комісії, депутат Юрій Соломатін, спекулює на цій темі, переслідуючи свої політичні цілі.

Поживанов повідомив, що на вівторок було заплановано чергове засідання комісії, однак воно не відбулося через відсутність кворуму. Він зазначив, що членам комісії набрид той факт, що на цій темі намагаються спекулювати, і тому вони вирішили більше не збиратися на засідання.

На думку Поживанова, таким чином роботу комісії можна завершити. Він також повідомив, що звіт комісії не повинен розглядатися парламентом, оскільки комісія не ухвалювала відповідного рішення.

Крім того, за словами депутата, це питання не внесене до порядку денного на поточний пленарний тиждень, який є останнім пленарним тижнем парламенту IV скликання.

Разом з тим Поживанов не виключає, що Соломатін може використовувати час, що надається за квотою його фракції, для того, щоб виступити з інформацією про роботу комісії, яку спробує представити як звіт.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування