Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Януковича знову кинули тупий предмет. Метальника переховує Луценко

Вівторок, 14 березня 2006, 18:01

У вівторок під час виступу лідера Партії регіонів Віктора Януковича на мітингу в Кривому Розі один з присутніх студентів кинув у нього яйце.

Про це розповів керівник виборчого штабу "Нашої України" в Кривому Розі Станіслав Скиба, повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна".

"Студентів вигнали на вулицю зустрічати Януковича. У нас є відео свідчення студентів, де вони кажуть, що примусили вийти", - сказав він.

За словами Скиби, ректор КТУ – шостий номер в списку Регіонів, а перший номер – його син, директор центрального гірничо-збагачувального комбінату.

"Це підприємство належить Ахметову. Один з студентів кинув яйце, воно не долетіло", - розповів він.

"Виступ Януковича йшов усього 15 хвилин. Хоча людей зняли зі змін не тільки центрального гірничо-збагачувального, а і північного гірничо-збагачувального. Прийшли автобуси з області. Люди дзвонять, просять захистити їх, бо їх примушують залишати робочі місця та їздити на мітинги", - сказав Скиба.

"Яйце в Януковича не долетіло, його захистила охорона. Але однозначно він злякався, оскільки різко скоротив свій виступ", - розповів він.

"Зараз хлопця переховують в міліції від бандюків Януковича", - повідомив Скиба.
Він також розповів про те, що у місті надзвичайно складна ситуація.

"Півтора місяці тому ми звернулися до лідерів політичних партій і міського голови в зв’язку з тим, що побили наших агітаторів", - розповів він.

"Ніякої реакції на це не булою. Потім був напад на штаб. Тобто ситуація у нас в регіоні досить наелектризована. Те, що відбулось сьогодні прямого відношення до нас не має, ми не брали участь в цій акції, але це є наслідком адміністративного і протизаконного тиску на людей з боку Регіонів", - підкреслив Скиба.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування