Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко попросив українських "отморозків" не хазяйнувати

Середа, 15 березня 2006, 16:55

Президент Білорусії Олександр Лукашенко не радить "отморозкам" із Грузії, України і Росії "наводити порядок" у його країні.

Про це Лукашенко заявив у середу в ході спілкування з мешканцями Жовтневого району Гомельської області, передає Обком з посиланням на Уніан.

"Бачите, із Грузії вони приїдуть порядок тут наводити за американські гроші. Нічого не вийде", – заявив Лукашенко.

Президент повідомив, що в середу йому звітували про намір деяких громадян Грузії прибути в Білорусію для участі в несанкціонованих акціях.

За словами Лукашенка, діюча влада в Білорусії здатна захистити народ і не дозволити силам ззовні дестабілізувати ситуацію напередодні й у період проведення президентських виборів.

"У Грузії, Україні і Росії є отморозки, хоч ви мене і критикуєте за це слово, що хочуть приїхати сюди і навести порядок. Приїхати вони то можуть, але як вони виїдуть. Ми нікому не дозволимо дестабілізувати тут ситуацію. Ми хазяї на своїй землі і сьогодні можемо втримати обстановку і ситуацію в країні", – сказав Лукашенко.

Разом з тим він висловив упевненість, що відносини в Білорусії з Україною і Росією будуть розвиватися нормально.

"Переважна більшість людей в Україні, у Росії й у нас у Білорусії за те, щоб жити спокійно. Бійка, мордобій і війна нікому не потрібні", – відзначив Лукашенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування