Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин думає, що януковичи і "нашоукраїнці" домовляться, якщо не розсваряться

Середа, 15 березня 2006, 17:43

Формат майбутньої коаліції буде залежати від результатів парламентських виборів.

Про це заявив спікер Верховної Ради Володимир Литвин на прес-конференції у Львові, повідомляє Ліга.

Литвин нагадав, що президент Віктор Ющенко неодноразово заявляв, що хотів би бачити на посаді прем'єра після виборів Юрія Єханурова.

Разом з тим, Литвин вважає, що сьогодні з цього приводу можуть вестися тільки розмови, оскільки настрої людей за тиждень до виборів можуть кардинально змінитися.

При цьому спікер парламенту зазначив, що за підрахунками експертів близько 20% виборців України дотепер не визначилися з тим, за яку політичну силу віддадуть свої голоси на виборах.

Відповідаючи на питання про те, чи можливе створення в новому парламенті коаліції Партії регіонів і "Нашої України", Литвин зазначив, що за 10 днів, що залишилися до виборів, ці політичні сили можуть "так розсваритися, що після виборів їм уже буде важко знайти спільну мову".

Крім того, за словами спікера, між зазначеними політичними силами існує значна розбіжність в ідеологічному плані, зокрема, з питання про статус російської мови.

"Це несумісні політичні сили", - підкреслив Литвин.

Разом з тим, він зазначив, що "у політиці все можливо, особливо якщо мова йде про розподіл посад".

Литвин нагадав, що вже був подібний прецедент, коли під час призначення Єханурова на посаду прем'єра між цими політичними силами була підписана угода.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування