ПУКАЧ ВЖЕ МЕРТВИЙ?

Четвер, 16 березня 2006, 12:08

Колишній адвокат екс-керівника Департаменту кримінальної розвідки МВС Олексія Пукача Сергій Осика заявляє, що його клієнта немає в живих.

"Якби Пукач був живий і мав ту інформацію (котра висловлена нібито від його імені в російських ЗМІ), він би з'явився і допоміг слідству, знявши із себе частину звинувачень", - сказав Осика УНІАН.

Коментуючи розповсюджений російськими ЗМІ лист, нібито написаний Пукачем, Осика сказав:

"Я розцінюю це як фальшивку і провокацію. У цій публікації хтось зацікавлений, але не Пукач. Насамперед особи, які зацікавлені у створенні живого образу Пукача".

Осика пов'язує появу цього "листа" з тим, що певні зацікавлені особи (які - він не знає) намагаються таким чином дискредитувати нинішнього президента і людей з його оточення.

У свою чергу в прес-службі Генпрокуратури зазначили, що в ГПУ вже знайомі з публікацією "Российских вестей", проте коментувати її не стали, пославшись на те, що "одна частина справи Гонгадзе вже знаходиться в суді, а по другій проводяться слідчі дії".

Як відомо, у четвер федеральний тижневик "Российские вести" опублікували "лист Олексія Пукача", в якому він нібито заявляє, що не вбивав журналіста Георгія Гонгадзе, і звинувачує в підготовці "касетного скандалу" і зникненні журналіста низку відомих українських політиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування