Омельченко ще не встиг стати голубим

Четвер, 16 березня 2006, 12:52

Мер Києва Олександр Омельченко подасть судовий позов до товариства з обмеженою відповідальністю "Колесо" за образу і спробу підірвати авторитет посадової особи.

"Юристи оформляють судове подання за образу та спробу підірвати авторитет посадової особи", - сказав Омельченко журналістам у четвер, повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що, взагалі, останнім часом його політичні супротивники "дуже широко використовують "чорний піар" та "підступну брехню" на його адресу.

"В чому мене не встигли на сьогоднішній день звинуватити – назвати мене голубим", - зазначив Омельченко.

Водночас, підкреслив він, його опоненти програють усі суди. "Хто оштрафований: Черновецький - на 10 тис. грн., Симоненко - вибачився після рішення суду і багато інших прикладів", - сказав мер столиці.

Він повідомив, що за всі образи, які надходили на його адресу в січні-березні цього року, в судах оформлено відповідні справи, за що образники нестимуть відповідальність – чи адміністративну, чи моральну.

Керівники ТОВ "Колесо", які планували розпочати будівництво оглядового колеса біля арки Дружби народів, заявляли про перешкоди, які в цьому нібито чинив Омельченко.

"Аби щось почати розвивати і вкладати гроші в Києві, треба одержати добро від мера міста Олександра Омельченка", - зазначали представники "Колеса". Крім того, вони звинувачували сім’ю мера у "певному інтересі" у цій справі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування