Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку подобається його новий посол в Москві, бо непідкупний

П'ятниця, 17 березня 2006, 17:40

Президент Віктор Ющенко заявляє, що кандидатура Олега Дьоміна є фігурою, що представлятиме українські інтереси потрібним чином.

"Думаю, що це людина, яка добре знає Росію. Для Росії це буде толерантна фігура, яка може представляти правильно українські інтереси", - зазначив Ющенко під час прямого спілкування з мешканцями Харкова.

"Два – два з половиною місяці тому я запропонував цю кандидатуру у розмові з президентом Росії. Я довіряю цій людині", - сказав президент.

"Я переконаний, що не дивлячись на обставини, в яких він перебував як посадовець, він зберіг моральність, він зберіг баланс, не дружив із крайностями, які б дискредитували його як політика, як держслужбовця", - зазначив він.

Ющенко також висловив переконання, що Дьомін є чесною людиною, "за якою не стоять хабарі, за якою не стоять куплені незаконно перші поверхи чогось там у Харкові чи будь-де".

Дьомін у 1994-1996 роках був заступником голови Верховної Ради. У 1996-2000 роках - глава Харківської обласної державної адміністрації. У 2000-2005 - перший заступник голови адміністрації президента.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...