Партію Януковича можуть зняти з виборів. За жінок

Субота, 18 березня 2006, 11:05

Кіровський районний суд Дніпропетровська у п'ятницю ввечері встановив факт порушення передвиборної агітації дніпропетровським відділенням Партії регіонів.

Позов подала обласна організація партії Народний Рух України, представники якої звинуватили облорганізацію Партії регіонів у підкупі виборців, зокрема, у роздачі подарунків під час проведення урочистостей, присвячених Міжнародному жіночому дню 8 березня.

Суд встановив факт порушення передвиборної агітації і роздачу безкоштовних товарів.

Тепер територіальна виборча комісія, ґрунтуючись на рішенні суду, повинна прийняти рішення про участь представників Партії регіонів у виборах до обласної ради.

Тим часом голова дніпропетровської облорганізації Партії регіонів, народний депутат Олег Царьов в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" заявив, що рішення суду не ґрунтується ні на яких фактах, "а тільки на бажанні зняти з виборів домінуючу в області Партію регіонів".

За його словами, весь процес проти Партії регіонів режисується головою дніпропетровської облради Миколою Швецем.

Царьов також заявив, що ніяких подарунків на святкуванні 8 березня Партія регіонів не вручала. "Це був буденний захід, який щорічно проводять представники партії, і який був погоджений з обласною радою", - сказав він.

За словами Царьова, вже в суботу буде подано апеляцію на рішення Кіровського суду, а також скаргу з вимогою зняти з займаної посади суддю, який прийняв таке рішення.

Найближчим часом партія має намір почати масову акцію, "яка покаже владі, що ми не дозволимо вкрасти перемогу в Партії регіонів", заявив Царьов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування