Головний сепаратист скаржиться, що не користується телефоном

Субота, 18 березня 2006, 13:31

Глава Луганської обласної ради, кандидат у народні депутати від Партії регіонів Віктор Тихонов заявляє про використання адмінресурсу главою обладміністрації Геннадієм Москалем.

"З ранку на центральній вулиці Луганська на великому екрані крутяться передвиборні ролики з Москалем, що йде першим у списку кандидатів у депутати облради від НСНУ" - заявив він агентству "Інтерфакс-Україна".

"У нього апарат у 900 чоловік, що трясеться і виконує усе, що йому накажуть. По команді Москаля в Луганську розвішують помаранчеві стрічечки з написом "Наша Україна", - розповів Тихонов.

При цьому він відзначив: "Я от уже третій місяць у відпустці. І на робочому місці навіть телефоном не користуюся. Усе роблю за свої гроші, як передбачено законом".

"Ось той адмінресурс, якого президент України не бачить. Виходить подвійна мораль. Президент зі своїм оточенням може все, і це нормально, а не дай Боже хто-небудь інший трохи вбік - його треба судити і на нари", - сказав глава Луганської облради.

На його думку, влада планує після виборів звинуватити Партію регіонів у зриві виборів і фальсифікаціях. "Задача влади - будь-якими шляхами скомпрометувати Партію регіонів і зменшити кількість тих, хто проголосує за неї", - відзначив Тихонов.

Він також додав, що його адвокат протягом довгого часу не може зустрітися зі слідчим Генпрокуратури, що обвинувачує Тихонова в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Як повідомлялося, у червні минулого року Тихонову було пред'явлено офіційне обвинувачення за статтею 110 частина 2 КК України (зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України). Йому був обраний запобіжний захід у виді особистої поруки (його взяли на поруки ряд народних депутатів).

По цій же справі проходить екс-глава Харківської облдержадміністрації Євген Кушнарьов. У липні розслідування в справі було завершено.

У лютому 2006 року Генпрокуратура просила Луганської облраду дати згоду на притягнення до відповідальності Тихонова, але депутати облради такої згоди не дали.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування