Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Медведчука знають, що скоро "Наша Україна" домовиться з Януковичем

Понеділок, 20 березня 2006, 11:19

Найближчими днями відбудуться ключові переговори щодо створення парламентської коаліції між Партією регіонів та блоком "Наша Україна", стверджує один з лідерів “Опозиційного блоку НЕ ТАК!", Степан Гавриш.

"Наскільки я розумію, зараз в ці дні буде проведено ключові переговори стосовно створення такого альянсу", - сказав Гавриш на прес-конференції у понеділок в Києві.

Він зауважив, що його прогноз ґрунтується на заяві лідера Партії регіонів, Віктора Януковича, в Херсоні про те, що він готовий створити спільну коаліцію з патріотами "Нашої України".

Крім того, зазначив Гавриш, 4 березня на ІХ з’їзді Партії регіонів у Києві Янукович виступив з програмою, близькою до програми "Нашої України".

Також президент Віктор Ющенко, додав Гавриш, заявляє про те, що йому доведеться рахуватись з тими політичними силами, які наберуть велику кількість голосів у новому парламенті.

Гавриш вважає, що кандидатура прем’єр-міністра від Партії регіонів вже може бути озвученою.

"Нею може бути Микола Азаров – гнучкий в політичному розумінні, один з найкращих антикризових менеджерів", - зауважив Гавриш. Він зазначив, що Азаров, який свого часу був на Майдані, є компромісною фігурою.

"Я переконаний, що це ідея США – саме вони намагаються збудувати систему на двох ногах: одна нога - Ющенко, друга – Янукович", - сказав Гавриш. На його думку, таким чином Сполучені Штати намагаються привести Україну до стабільності.

Гавриш переконаний, що "це примарна ідея, оскільки стабільності все одно не буде".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування