Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко стала проповідницею і просить всіх молитися

Понеділок, 20 березня 2006, 11:44

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає українців 25 березня, напередодні виборів, разом помолитися за Україну.

Про це йдеться у зверненні Тимошенко "до співвітчизників, віруючих всіх церков та конфесій", повідомляє прес-служба БЮТ.

"День виборів до Верховної Ради є особливим для України. Адже саме від нього багато в чому залежить наше майбутнє. Але я прошу Вас, 25 березня бодай на мить, на хвилину забути про політику, про партійні чвари, про суперництво та конкуренцію", - йдеться у зверненні.

"Я закликаю вас помолитися за нашу Вітчизну, за Україну, за майбутнє наших дітей, за щастя в кожній родині", - заявляє Тимошенко.

Вона закликає всіх українців, де б вони не були цього дня – "вдома чи на роботі, в дорозі чи в церкві - зупинитися на мить, облишити все суєтне та неважливе".

"Схиліть свої голови перед Господом Нашим, попрохайте у нього добра та любові для ближніх своїх, для всіх людей, що оточують вас", - просить Тимошенко.

Лідер БЮТ звертається також до тих, "хто ще не вірить, хто ще не знайшов вірного Шляху до Господа".

"Просто подумайте по-доброму про Україну, про нашу Вітчизну, про наше спільне майбутнє. Господь неодмінно торкнеться і Ваших сердець", - йдеться у зверненні.

За словами Тимошенко, "Бога неможливо підкупити чи загітувати, Він – Єдиний для всіх і живе водночас у серці кожного".

"Нехай люди, помолившись, стануть чистими душею помислами. Хай і цього, і наступного дня по життю веде їх рука Господня. З Божою допомогою народ України, всі ми зробимо правильний і вірний вибір, оберемо шлях до благополуччя, добра і процвітання", - сказано у зверненні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...