Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єханурову Тимошенко нагадує Евіту Перон

Понеділок, 20 березня 2006, 11:52

Прем’єр Юрій Єхануров вважає, що Партія регіонів залякує своїх виборців.

"Їм (Партії регіонів) вдалося задурманити голову, а зараз просто лякають. Ходять по заводах і кажуть: "Не проголосуємо – відключимо вам газ! Ми вам покажемо», - сказав Єхануров в інтерв’ю телеканалу НТН у неділю ввечері.

"Те, що відбулося на фаянсовому заводі на Житомирщині. Вчора зібрали людей і лякали. Кажуть, що закриють завод", - додав він.

На питання, чи зміг би він працювати з Януковичем в одному уряді, Єхануров відповів:

"Ой, сумніваюсь. Важкувато буде. Я людина дисциплінована і буду працювати там, де президент скаже, але краще буду тоді вже працювати в парламенті. Я буду корисною людиною. Повірте, в мене багато досвіду".

В той же час, на питання, чи можлива його співпраця в одному уряді з Тимошенко, він зазначив:

"Я хотів би, щоб люди зрозуміли, що є економічні погляди. Мені, як професійній людині, важкувато працювати з людиною, в якої немає поглядів. Зараз вони сказали, що у них солідаритет", - зазначив він.

"Це була така людина - Евіта Перон, яка знищила реально велику потугу, яка називається країна Аргентина. А зараз її портрети висять в багатьох оселях. Ви знаєте, ірраціональні люди. Людина з великої країни зробила нещасну, а все одно моляться", - розповів він.

Єхануров також розповів, що для зняття протистояння між Східною та Західною Україною він запропонував урядову програму.

"Ми спеціально зробимо квиток від Донецька до Львова, щоб він був дешевий, щоб студенти могли їздити. Хоч на вихідний, але зробимо. Ми зробимо преференції, державні, для того, щоб зшивати Південь і Північ", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування