Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидович показав Ющенку "нетранзитний сервер"

Понеділок, 20 березня 2006, 16:03

Президент Віктор Ющенко відвідав Центральну виборчу комісію, де провів зустріч з головою комісії Ярославом Давидовичем та її членами.

За словами президента, мета його візиту до ЦВК – перевірити рівень готовності до голосування та підбити проміжні підсумки організаційного процесу.

У зустрічі також брав участь перший заступник голови секретаріату президента Іван Васюник.

Ющенко високо оцінив зроблену комісією роботу з підготовки виборів. Він наголосив, що на сьогодні фінансування виборів відбувається повною мірою й у суворій відповідності до законодавства.

"На сьогодні на всіх рівнях забезпечено практично стовідсоткове фінансування всіх потреб виборчої кампанії", – сказав Ющенко, повідомляє прес-служба президента.

Президент наголосив, що нинішні вибори коштують державі 1 млрд. грн., відтак влада з особливою ретельністю стежить за оптимальним використанням цих коштів. 85% суми вже використано за призначенням, решта – це затрати на день голосування та на подальші передбачені законодавством процедури.

Говорячи про підготовку списків виборців, Ющенко наголосив, що ЦВК у співпраці з органами влади всіх рівнів доклала максимум зусиль, щоб привести їх до ладу.

Він нагадав, що ще в другому турі президентських виборів у списках було понад 1 млн. зайвих прізвищ, так званих "мертвих душ", позбутися яких було завданням влади.

"Сьогодні Україна має один з найточніших списків за попередні 8-10 років. У цьому немає сумніву", – наголосив Ющенко, зазначивши, що "не ідеалізує ситуацію".

Ющенко також звернувся до журналістів з проханням бути "посланцями доброї волі" й посприяти державі в донесенні до виборців елементарних правил голосування й поведінки на виборчих дільницях, у тому числі й через розміщення соціальної реклами.

Крім того, у Центрвиборчкомі Ющенко оглянув серверну кімнату та поспілкувався з працівниками відділу аналітичної обробки інформації та відділу інформаційно-технічного і телекомунікаційного забезпечення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...