Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плакат Тимошенко "замироточив"

Вівторок, 21 березня 2006, 10:33

У Чернівцях поширюються чутки про те, що став мироточити передвиборний плакат із зображенням лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

Мова йде про білборд, розташований на перетині вулиці Головної та проспекту Незалежності.

За словами видання, "на ньому чи то через постійні опади, чи то через особливість наклеювання матеріалу виник оптичний ефект, в результаті якого здається нібито по обличчю Юлії Тимошенко течуть сльози".

'Фото
Фото "Комерсант-Україна"

"Інтерес городян викликає те, що волога не покриває всю поверхню білборду, а стікає краплями саме з очей зображення", - додає газета.

За її словами, "відділ міського виборчого штабу БЮТ зробив знімок "сльозоточивого" плакату, який зараз є предметом пильного аналізу в штабі".

На думку керівника прес-служби обласного штабу БЮТ Мар'яни Ходикіної, "передвиборна компанія Тимошенко успішна сама по собі, і навіть настільки неординарні явища носять природний характер".

"Прихильники Юлії Тимошенко далекі від того, щоб називати чернівецький білборд чудотворним і оголошувати паломництво до нього, але знають, що у своїх діях Тимошенко покладається на Бога", - додала Ходикіна.

Проте при більш прискіпливому розгляді можна помітити, що "ефект сліз" створюється через край плакату, що надірвався, який з невідомих причин не підклеюють.

Українська правда за матеріалами "Комерсант-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування