Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через три роки Медведчук розповів, як не підкинув пістолет і кокаїн

Вівторок, 21 березня 2006, 11:12

Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук спростовує свою причетність до затримання бізнесмена Костянтина Григоришина в 2002 році.

"Я особисто готував документи на зняття першого заступника міністра внутрішніх справ — проект указу, підписував", - сказав він в інтерв'ю газеті "Дело", опублікованому у вівторок.

"За скаргою депутата Сівковича було розглянуто це затримання і прийнято рішення президентом підготувати документи на звільнення першого заступника міністра внутрішніх справ, що, як з цих документів виявлялося, був винуватий у незаконному затриманні", - додав він.

"Адміністрація усе зробила для того, щоб це рішення було реалізовано. А те, що Григоришин там розповідав, хто це організовував, повний брєд", - відзначив Медведчук.

Він також додав, що йому "усе рівно", чи залишилася в Григоришина на нього образа.

На питання про спроби Григоришина захопити обленерго, що належать Григорію Суркісу. Медведчук відповів:

"Він підтримував помаранчеву революцію" — це його право, і я в цьому його абсолютно не засуджую. Те, що він намагається звести рахунки – нехай намагається. Він не один такий".

"Я можу точно сказати, що Суркіс до обленерго ніякого відношення не має. До жодного з тих, де були спроби захоплення і рік тому, і зараз", - додав він.

Восени 2002 року Григоришин був затриманий при виході з ресторану "Егоїст". Співробітники міліції силоміць витягли його з автомобіля депутата Сівковича.

При цьому в Григоришина був виявлений пістолет і пакет з кокаїном, що, за словами бізнесмена, були підкинуті йому співробітниками міліції.

Григоришин звинуватив в організації провокації Віктора Медведчука і Григорія Суркіса, з якими в нього відбувся конфлікт на ґрунті спільного володіння низки обленерго.

Під час затримання на місці були присутні охоронці Суркіса і його найближчий помічник.

Сам Григоришин вже після затримання говорив про те, що Медведчук йому "особисто загрожував, у тому числі арештом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування