Тимошенко погодилася б на генпрокурора?

Вівторок, 21 березня 2006, 13:31

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає всі політичні сили, щоб уникнути хаосу після парламентських виборів, розробити єдиний "Алгоритм дій".

Про це вона заявила на прес-конференції у вівторок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За її словами, сили, що "стоять з одного боку барикад" повинні "терміново створювати програму першочергових кроків після 26 березня".

"Країна навіть кілька тижнів не може перебувати в ситуації міжвладного хаосу. Саме тому сьогодні настав той час, коли необхідно виписати всі програмні дії", - заявила Тимошенко.

"Неприпустимим буде те, якщо багато місяців підряд у нас буде невизначеність, хаос, непорозуміння, що приведе до абсолютної дестабілізації в країні", - зазначила лідер БЮТ.

"Я висловлюю повну готовність від нашої політичної сили із завтрашнього дня перейти до розробки алгоритму дій, що буде мати конкретні позиції", - додала вона.

Говорячи про те, яку посаду Тимошенко готова зайняти, крім посади прем'єр-міністра, для об'єднання помаранчевої коаліції, вона заявила: "Можливо, на посаду генпрокурора, але з правом виконання вироків. Це жарт".

Вона зазначила, що у владу необхідно йти, усвідомлюючи усю відповідальність за свої дії.

"Якщо вже бути просто асистентом чужих місій, то краще не брати такі зобов'язання", - додала Тимошенко.

Крім того, лідер БЮТ зазначила, що якщо її політична сила займе перше місце серед парламентської коаліції, у неї є всі права говорити про свою кандидатуру на посаду прем'єра.

"Я б хотіла повернутися не заради посади (прем'єра), а заради того, щоб припинити розчарування України", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News