Омельченко вважає, що Кличко та Черновецький переплюнули Суркіса

Середа, 22 березня 2006, 12:47

Діючий мер Києва Олександр Омельченко вважає, що виграє вибори столичного голови.

На питання, про можливість, що Леонід Черновецький зніме свою кандидатуру на користь Віталія Кличка, Омельченко відповів: "Вони мені програють, не об'єднуючись, і тим більше вони мені програють, об'єднуючись".

"Я вважаю, що ця кампанія удвічі брудніша, ніж 1999 року, тому що тоді брудні технології застосував лише штаб Григорія Михайловича Суркіса (уперше), а на даному етапі – вони використовуються двома штабами", - заявив мер Києва.

За його словами, "один штаб - це Гринів, Бондаренко, Каськів, Салій, тобто "Пора-ПРП" Кличка, другий – Черновецький".

"По суті, це подвійна технологія чорних піарів, і я вважаю таку технологію гебельсівською, бо технологія Гебельса була така: чим більше брехні, то більше надій (що їй повірять). Ось така технологія ведеться щодо мене", - переконаний Омельченко.

На зауваження, що походження бруду, що з'являється щодо його конкурентів, приписують штабу Омельченка, той відповів: "По-перше, я хотів би заявити: у мене штабу нема, і це знають всі без винятку, знає штаб "Пора-ПРП" і знає штаб Черновецького".

"Виборами займаються три довірені особи з п'яти. Це Поживанов, Рибчинський і це Мазараті. Із п'яти три особи", - заявив Омельченко.

"Скажи мені, чи може Юрій Рибчинський, Поживанов, який практично в роз'їздах, не в Києві, і чи може Мазараті займатися подібними речами? Я категорично заперечую", - зауважив мер.

За його словами, "щодо всього бруду, усіх чорних піарів, які використовувалися проти нього з двох штабів - Кличка і Черновецького - уже є близько 10 позовів до суду за образу, наклеп".

"У мене є запитання на запитання: чому штаби Черновецького і Кличка не завели жодну судову справу щодо розповсюджуваної невідомо ким інформації, якщо вона – дезінформація? Оце моя відповідь для їхніх штабів", - заявив Омельченко.

На питання про стосунки з Кличком, мер Києва відповів: "Я не можу висловлювати позицію з цього питання, щось говорити про Віталія Кличка. Це питання моралі. Після виборів, я думаю, це буде більш доцільно і порядно з мого боку".

Українська правда за матеріалами УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування