Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратники Кличка на людей Луценка не нападали

Середа, 22 березня 2006, 13:31

Активіст "Пори" Роман Дзядикевич, який разом з потерпілим Олександром Глобенком розклеював листівки, спростовує версію, що вони намагалися напасти на міліціонера.

У середу на прес-конференції Дзядикевич заявив, що вони розклеювали листівки, коли в напрямку до них почав повільно під'їжджати міліцейський автомобіль.

За його словами, по досвіду він знав, що міліціонери часто віднімають гроші в розклеювачів листівок, тому вони доклеїли листівки і сховалися за автобус.

Роман сказав, що машина проїхала повз них, міліціонери їх побачили, і машина почала швидко повертатися заднім ходом. За його словами, вони злякалися і почали тікати.

Він розповів, що вони забігли на територію дитячого садка, де них наздогнав міліціонер, змусивши їх лягти на землю обличчям до долу.

Дзядикевич сказав, що в руці в міліціонера був пістолет, а сам міліціонер, задихавшись від швидкого бігу, попередив їх, що буде стріляти, якщо вони будуть рухатися.

Студент сказав, що вони дуже злякалися, а міліціонер, віддихавшись, покликав своїх колег, і, потім, почав надягати наручники на Олександра.

Дзядикевич сказав, що постріл пролунав у той момент, коли надівалися наручники, передає Обком з посиланням на Українські новини.

Інші міліціонери приїхали на місце події через кілька секунд після пострілу, намагалися надати допомогу постраждалому, "швидка допомога" прибула приблизно через 15 хвилин.

Дзядикевич категорично відкидає версію про те, що вони хотіли напасти на міліціонера, оскільки після попередження співробітника міліції про те, що він буде стріляти, вони навіть боялися дихати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування