Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський депутат пообіцяв фальсифікації за сценарієм Януковича

Середа, 22 березня 2006, 14:57

Депутат Держдуми Костянтин Затулін має намір у середу направити запит главі МЗС Росії Сергію Лаврову з приводу діяльності російського посла в Україні Віктора Чорномирдіна.

Затулін заявив, що за його даними, "минулого тижня Чорномирдін прямо брав участь у виборчих заходах Народно-демократичної партії України", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я сьогодні направлю запит міністру закордонних справ Росії. Доки ми тут, у Держдумі, будемо очікувати звіту посла Черномирдіна за його успіхи в Україні", - заявив Затулін.

"Хоча б за фактом його втручання у виборчу кампанію в Україні далеко не провідної політичної сили, до того ж досить сумнівної за своїми цілями", - додав він.

Затулін, який входить до складу місії з 24-х депутатів Держдуми, буде спостерігати за парламентськими виборами в Україні, стверджує, що підготовка до парламентських виборів йде з порушеннями.

Посилаючись на інформацію, "якій можна довіряти", Затулін повідомив, що українська влада має намір фальсифікувати результати виборів з використанням 1 млн. паспортів мешканців Західної України, що знаходяться в розпорядженні влади.

"Ці паспорти позичені за гроші в громадян, що знаходяться на заробітках у Європі або Росії", - сказав Затулін.

Він заявив, що ці паспорти будуть використовуватися для збільшення числа тих, хто проголосував за проурядові партії. "Мільйон голосів - це не дріб'язок. "Наша Україна" має намір підправити результати", - сказав депутат.

За його даними, в Україні ведеться перекраивание виборчих округів. Він також стверджує, що в Україні російські прізвища в базах даних про виборців переводяться на українську мову. "Скворцови стали скрізь Шпаками", - відзначив депутат.

Він також заявив, що в Україні ведеться кампанія, щоб знизити рейтинг неурядових партій, зокрема, Партії регіонів. Така кампанія, за словами депутата, активно ведеться в Криму.

Затулін звернув увагу на активну роботу американських політтехнологів в Україні. "Американська присутність (у підготовці і проведенні виборів в Україні) у рази масивніша російської і будь-якої іншої", - підкреслив депутат Держдуми.

Затулін також вважає, що за будь-яких результатів президентських виборів "нинішній прозахідний курс України буде змінений" на користь розвитку відносин з Росією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували НПЗ
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
Усі новини...