Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія дасть Україні спокій 27 березня?

Середа, 22 березня 2006, 16:14

Усі конфлікти України з Росією, що мають політичне підґрунтя, вирішаться після 26 березня, переконаний прем'єр-міністр Юрій Єхануров.

Про це він заявив у Запоріжжі, повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна".

"Росія, швидше за все, розраховуючи на те, що ми "уряд-одноденка", і що після 26 березня майбутнє країни нас цікавити не буде, запропонувала нам варіант: до 1 квітня - старі ціни, а після - відразу ж 230 доларів за кубометр", - відповів Єхануров на питання по газу.

Реклама:

"Але ми розуміємо, що несемо відповідальність за майбутнє нашої країни, як би там не склалася ситуація після виборів. Тому ми не пішли на таку пропозицію. Нам довелося йти на компроміс", - додав він.

Єхануров наголосив, що відразу після виборів усі конфлікти з Росією, які мають насправді політичну базу, будуть вирішені.

Стосовно конфлікту на мисі Сарич, прем'єр зауважив: "Оскільки зараз я вже виступаю не як посадова особа, а як політик, то можу сказати, що справа не в маяках, а в дачах, які собі набудували представники старої влади, в тому числі й "нетаківці", і які вони тепер не хочуть віддавати".

ВІДЕО ДНЯ

"Наш уряд добре спрацював: бюджет виконується, авторитет країни росте, але якщо країна зараз раптом повернеться і піде в протилежному напрямку, до якого закликають наші політичні опоненти, то навряд чи на світовій арені хтось захоче мати справу з такою державою чи вкладати в неї інвестиції", - додав наостанок Єхануров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування