Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Земельна ділянка дружини Єханурова з'явилася з ями

Четвер, 23 березня 2006, 10:50

Ділянка дружини прем'єр-міністра Юрія Єханурова Олени знаходиться поруч з будинком, що купив їхній син ще в 2002 році.

Як пише газета "Сегодня", будинок побудований на вулиці Кишинівській недалеко від Севастопольської площі в районі Червонозоряного проспекту і вулиці Радченко.

Як пише видання, коли кореспондент шукав ділянку Єханурових, він побачив, як до будинку під'їхав "Хонда Акорд" синього кольору.

"Молодий чоловік, який виліз з машини (короткострижений, в окулярах, у джинсах і дублянці темно-коричневого кольору) повідомив: "От це мій будинок", — і вказав на "будинок Єханурова", - пише газета.

Син Єханурова Дмитро запропонував пройти на двір і все оглянути, але не фотографувати.

Як пише газета, його будинок був куплений у 2002 році недобудованим. Сам будинок жовтого кольору, двоповерховий, з житловою мансардою під червоною металочерепичним дахом. У будинку 5 кімнат. Дмитро живе з дружиною і двома дочками Ольгою і Тетяною.

"Батько з мамою жили на Печерську, тепер у Конча-Заспі на дачі. А ми купили цей будинок у недобудованому виді в 2002 році на гроші, що виручили, продавши свою квартиру на Подолі", - розповів син Єханурова.

На питання про ділянку 24-б, яка була зареєстрована на дружину прем'єра, Дмитро відповів: "Це мамин. Ми просто отут яр засипали трохи. Ну, не пропадати ж йому? От його і зареєстрували".

Разом з родиною сина Єханурова також живе подароване прем'єру прикордонниками шестимісячне щеня на ім'я Тузла.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування