БЕЗСМЕРТНИЙ ГОТУЄ ТРАНЗИТНИЙ СЕРВЕР?

Четвер, 23 березня 2006, 11:20

Блок Юлії Тимошенко звинувачує блок "Наша Україна" у використанні транзитного сервера.

Про це заявив керівник виборчого штабу БЮТ Олександр Турчинов в четвер на прес-конференції.

За його інформацією, на початку цього місяця "Укртелекомом" була прокладена додаткова мережа, що здатна пропускати 100 мегабіт на секунду до одного з будинків, зареєстрованого на приватну особу.

За словами Турчинова, цей будинок знаходиться на вулиці Фрунзе, 15а.

"Ми звернули увагу на цей будинок. Він обладнаний камерами спостереження. По периметру – озброєна охорона. При цьому конспірація доходить до того, що навіть змінюють номери на машинах після того, як в той будинок завозять технічне обладнання", - розповів Турчинов, продемонструвавши фотографії.

За словами Турчинова, "відповідне технічне обладнання дозволяє знімати інформацію з сервера ЦВК і при бажанні вносити до неї корективи".

За словами Турчинова, окрім обладнання для роботи з сервером потрібно мати коди доступу та прямий контакт з адміністраторами з серверу ЦВК.

"Ми звернулися до ЦВК з вимогою звернути увагу на адміністраторів сервера, а також до Служби безпеки України", - сказав він.

"За моєю інформацією, ці процеси керуються безпосередньо з вулиці Спаської 37, тобто штабу "Нашої України". І займаються цим безпосередньо пан Катеринчук і пан Безсмертний", - додав Турчинов.

Він висловив сподівання, що штаб НСНУ "не наступатиме на граблі попередників і не використає у практичному сенсі 26 і 27 березня цю "експериментальну базу".

Турчинов також висловив стурбованість з приводу використання "Нашою Україною" адмінресурсу в окремих регіонах.

"За нашою інформацією, наші колеги з НУ давали губернаторам, які є членами партії, отримали нормативи щодо агітації в регіонах. Зрозуміло, що агітація для губернаторів достатньо ускладнена, тому іншого ресурсу ніж адміністративний вони не мають для того, щоб виконувати ці вказівки", - сказав він.

За його словами БЮТ констатував використання силових структур для компрометації політичних опонентів або для прикриття неблаговидних справ під час політичної боротьби.

Він зазначив, що на жодне звернення БЮТ з конкретними фактами відповідних порушень, винуватців знайдено не було.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування