Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обізвала Януковича Кучмою-лайт

Четвер, 23 березня 2006, 13:17

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко стверджує, що повернення до влади лідера Партії регіонів, Віктора Януковича, означає кінець реформ.

Про це Тимошенко сказала в інтерв'ю австрійській газеті "Der Standard", переклад якої наводить Иносми.ру.

"Це означало б кінець справжніх реформ", - відповіла вона на питання, якими є наслідки повернення Януковича.

"Замість цього буде видимість процесу реформування, "полегшений варіант політики Кучми", включаючи зовнішньополітичну гру, якій він надавав перевагу, коли він доїв відразу двох корів: Росію і Захід", - додала вона.

Тимошенко знову відкинула можливість створення коаліції з Януковичем.

"З Януковичем я співробітничати ніколи не буду, тому що він представляє табір політичної помсти і реставрації авторитарної системи Кучми", - сказала вона

Вона також знову відзначила, що готова до формування коаліції з партією Ющенка "Наша Україна", "щоб домогтися важливої мети реформ: перетворення України в сучасну, процвітаючу демократичну європейську країну".

Вона також відзначила, що із самого початку помаранчева коаліція складалася з двох фракцій.

"Тієї, що була незадоволена "шматком пирога", який вона одержала при президенті Леоніді Кучмі, і прагнула до переділу майна і влади на свою користь", - сказала Тимошенко.

"І тієї, що пішла у велику політику, щоб боротися за справжні економічні, соціальні і політичні реформи і руйнування кланової системи, відомої як "кучмізм", - додала вона.

"Моя команда і я відносимося до другої групи. Ефективній роботі мого уряду перешкодила наявність двох рівнобіжних урядових систем - у президентській адміністрації й у Раді національної безпеки", - підкреслила Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...