Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суперник Омельченка хоче побачити його очі

Четвер, 23 березня 2006, 13:23

Кандидат у мери Києва Леонід Черновецький заявляє про дезінформаційну кампанію, розгорнуту протягом останнього часу чинним мером Києва Олександром Омельченком.

"У ході публічних виступів ним активно поширюється інформація, що не відповідає дійсності і ганьбить мою репутацію", - йдеться у заяві Черновецького.

Водночас, за його словами, Омельченко з моменту початку виборчої кампанії "свідомо ухиляється від особистої зустрічі" з ним у телевізійному ефірі.

"Тому я змушений просити сприяння представників усіх незалежних ЗМІ в організації теледебатів на будь-якому каналі (включаючи "кишеньковий" канал Київської міськадміністрації ТРК "Київ") у будь-який зручний для Омельченка час", - заявляє Черновецький.

За його словами, "навмисна дискредитація інших претендентів на посаду київського мера напередодні виборів без надання їм можливості спростувати наклеп може привести до визнання результатів голосування недійсними".

Черновецький також стверджує, що два тижні тому "у присутності великої кількості свідків" Омельченко вимагав від нього відмовитися від участі у виборах.

"Я у жодному разі не збираюся поводитися таким чином. І, якщо вам у руки потрапить листівка про те, що я знімаю свою кандидатуру – не вірте, це неправда. Я ні за яких умов не зроблю цього!", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування