Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За транзитний сервер від Турчинова відповідає однопартієць Тимошенко

Четвер, 23 березня 2006, 13:39

Керівник юридичного департаменту "Нашої України" Роман Зварич заявив, що "Наша Україна" звернеться до Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ з вимогою перевірити інформацію Турчинова щодо транзитного сервера.

"Сьогодні буде підписано лист від керівника виборчого штабу НСНУ Романа Безсмертного на керівників Генпрокуратури та МВС з вимогою проведення досудового розслідування за фактом, який озвучив пан Турчинов", - заявив Зварич.

"Ми будемо вимагати, щоб Генпрокуратура перевірила всі офіси, щоб ми не мали жодних підстав сумніватися в достовірності перевіреної інформації", - зазначив він.

Він також зазначив, що "дуже дивним є той факт, що Турчинов зробив відповідну заяву за півгодини до того, як мав розпочатися черговий раунд переговорів щодо утворення помаранчевої коаліції".

"Не викликає сумніву, що така заява носить виключно авантюрний характер. А така справа, як створення коаліції, вимагає щоб ми проковтнули такі авантюрні заяви заради вищої мети", - сказав він.

При цьому Зварич висловив упевненість, що коаліція буде створена до виборів.

"До завершення виборчого процесу така коаліція буде. Вона буде помаранчева і буде мати більшість голосів в парламенті", - сказав він.

У будинку по вул. Фрунзе 15а, в якому, за словами Турчинова, мав знаходитись транзитний сервер для фальсифікації виборів 2006, розміщена Одеська правозахисна академія.

Перед вхідними дверима розташовані дві камери спостереження. Будинок має запасний вихід, інших під’їздів до будинку немає.

В кімнатах офісу знаходиться апаратура, необхідна для забезпечення телефонного зв’язку, а також комп’ютерна техніка.

За словами керівника академії, члена партії "Батьківщина" Валерія Кочетова у приміщенні знаходиться "90 ноутбуків, карти України, адреси усіх структур та територіальних виборчих комісій".

Також, за його словами, до будинку прокладена мережа, яка може зчитувати інформацію зі швидкістю 10 кілобіт на секунду.

"Ми цілком законно користуємось базами даних Верховної Ради, Кабінету міністрів та місцевих рад, адже ми вже проводили таку гарячу лінію у 2004 році за адресою Банкова, 2", - зазначив він.

Кочетов також запросив журналістів у ніч виборів відвідати приміщення академії і на власні очі пересвідчитися в тому, як працює гаряча лінія, і в тому, що транзитного серверу тут немає.

"Це абсолютна брехня про транзитний сервер", - зазначив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...