Через Тимошенко і Вітренко Омельченко перекриває Хрещатик

Четвер, 23 березня 2006, 16:02

Київський міський голова Олександр Омельченко підписав розпорядження про перекриття руху транспорту на вул. Хрещатик 23-24 березня під час проведення політичними силами культурно-мистецьких заходів.

Як повідомили в прес-службі столичної мерії, на виконання цього рішення мер звернувся до МВС з проханням забезпечити перекриття руху всіх видів транспорту на вул. Хрещатик (від Бессарабської площі до Європейської площі) у зазначені дні з 18.00 до 22.00.

Також Омельченко просить правоохоронців забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходів.

У свою чергу КП "Київпастранс”, Комунальна служба перевезень має внести відповідні зміни в роботу пасажирського транспорту загального користування.

КП "Київський метрополітен”, КП "Київпастранс”, Комунальній службі перевезень після закінчення культурно-мистецьких заходів у центральній частині передбачити збільшення кількості рухомого складу у відповідності до пасажиропотоку, а також забезпечити чергування відповідальних осіб на лінії.

Як відомо, у четвер та п’ятницю на Майдані Незалежності БЮТ з 17.00 організовує гала-мітинги та концерти. У четвер о 18.00 планується виступ лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

Крім цього, розпочав свою акцію блок Наталії Вітренко "Народна опозиція". Вони розташували близько 400 своїх наметів від Головпоштамту до ЦУМу. Наметове містечко стоятиме на Хрещатику доти, доки не будуть проголошені результати парламентських виборів 26 березня.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування