ЯНУКОВИЧ ОБІЦЯЄ 27-ГО ПОКАЗАТИ, ХТО В ДОМІ ХАЗЯЇН

Четвер, 23 березня 2006, 19:18

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що 26 березня покаже, "хто в домі хазяїн".

“Ми покажемо, хто в домі хазяїн, а 27-го відсвяткуємо нашу перемогу", - сказав він на мітингу у Луганську, повідомляє УНІАН.

Звертаючись до учасників мітингу, який пройшов під гаслами "Будущее за Партией регионов" та "Богатые регионы – процветающая Украина", він, серед іншого, зазначив, що 26 березня луганчани обиратимуть долю своїх дітей і країни, і, на його думку, або переможуть, або ними будуть керувати (йдеться про помаранчевих).

За словами Януковича, треба зробити все, щоб український народ став хазяїном у власному домі.

За оцінкою лідера Партії регіонів, 2005 рік був роком випробувань, а влада виявилася “незграбною та безвідповідальною: кризи змінювали одна одну, а майданна влада зруйнувала економіку країни”.

Янукович вважає, що “помаранчеві хотіли поставити Східну Україну на коліна, а другу частину України як обманювали, так і продовжують обманювати”.

Він впевнений, що вся Україна прагне змін і ніяк не дочекається, коли прийде "мудрий уряд".

На думку Януковича, помаранчеві поставили за мету втримати владу і виграти вибори у Партії регіонів, “при цьому єдине, про що вони думають – як нас обдурити".

Присутнім на мітингу він також повідомив, що у четвер відбуває до Києва для того, щоб "передати вітання від Донбасу" і сказати там своїм однодумцям те саме, що й на площах Донбасу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування