Тимошенко обіцяє бути жорсткою і нагадала Волкову, як він її репресував

Четвер, 23 березня 2006, 21:00

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає себе жорстким і вольовим лідером.

"Що стосується жорсткості і авторитарності, то такою розслабленою командою і ніякими лідерами не побудуєш в Україні порядок. Слабкість, безпорадність ніколи не створювали сильну країну", - зазначила Тимошенко в четвер в ефірі телеканалу "Тоніс".

"Я достатньо жорстка людина в проведенні лінії, але ця лінія веде до демократичної країни. Як можна без сили і жорсткості відігнати тих хлопців, які вже практично Україну мають в своїх кишенях, як їх можна від годівниці прибрати?", – запитала вона.

"Я є і буду жорстким, вольовим керівником. Я цього не приховую", - сказала Тимошенко.

На питання про заяву її колишнього соратника Олександра Волкова про те, що вона стоїть на "колінах перед бандою Бродського, Турчинова, Томенка", вона відповіла:

"Я пам’ятаю, як Волков в кабінеті у Кучми, разом з Кучмою розробляв репресії проти мене і моєї родини".

"Тому Волкову як нікому відомо, бо він тоді був головним виконавцем замовлених Кучмою репресій проти мене. Йому як нікому іншому відомо, щоб поставити мене на коліна не народилося таких Волкових і таких Кучм", - сказала вона.

На питання щодо наявності олігархів в її блоці, Тимошенко відповіла: "У нас немає олігархів в списку. В наш список цих екзотичних осіб не запрошували".

На питання щодо заяв політолога Станіслава Бєлковського про те, що вона декілька разів зустрічалася з російським президентом Володимиром Путіним і мала з ним домовленості, Тимошенко зазначила:

"Моя позиція по "РосУкрЕнерго" свідчить про те, що мої домовленості з високопосадовцями будуть лише в межах і на користь інтересів України. Я не буду переконувати, хочу своїми вчинками показати, що моя позиція буде настільки українською, що ніколи не будуть виникати сумніви".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News