Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин вирішив, що Турчинов спрацював на випередження

П'ятниця, 24 березня 2006, 16:01

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин розцінює заяву про нібито створення транзитного сервера як спробу убезпечитися і попередити будь-які спокуси використання подібних методів політичними силами.

Таку думку Литвин висловив в інтерв'ю журналістам у п'ятницю в ході робочої поїздки в Житомирську область.

"Це я розцінюю як спробу убезпечитися, як спробу попередити у відношенні будь-яких спокус, у відношенні того, щоб використовувати ті методи, що так гнівно засуджуються", - сказав Литвин.

Разом з тим спікер нагадав, що в ході президентської виборчої кампанії в 2004 році дуже багато часу було відведено на розмови про транзитний сервер, а потім вони стихли, передає "Інтерфакс-Україна".

Глава парламенту підкреслив, що в цьому зв'язку логічно виникає два питання: перше - чи був сервер, і, якщо він був, то чи встановлена істина, і хто поніс за це покарання.

Якщо першого питання немає, тоді логічно виникає друге питання - "чи немає бажання у когось скористатися тією практикою, яку так бурхливо засуджували".

"Я думаю, що тут потрібно встановити істину і зробити все, щоб не було будь-яких основ стверджувати, що вибори пройшли не так, або що вони були сфальсифіковані", - сказав він.

"Не говорячи вже про те, що ми називаємо адміністративним ресурсом - нехай він буде проклятий", - додав Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування