БЮТ шукає нові аргументи про "транзитний сервер" від Нашої України

П'ятниця, 24 березня 2006, 16:42

Заступник керівника Центрального виборчого штабу БЮТ Олег Надоша вважає, що виправдовування представників "Нашої України" щодо їх непричетності до організації роботи паралельного сервера звучать несерйозно.

"Найбільше мене розсмішила екскурсія по території "правозахисної академії". Сервер - це не контейнер, який можна фізично побачити. І на дверях кабінетів не пишуть "Відділ фальсифікацій результатів виборів", - зазначив Налоша, слова якого наводить УНІАН.

"Транзитний сервер це - пара комп`ютерів, кабель і десяток людей, що знаються на роботі комп`ютерного відділу ЦВК", - додав він.

До того ж, відзначає Надоша, представники "Нашої України" ніяк не можуть визначитися, що саме розташовано в будинку на вулиці Фрунзе - чи правозахисна академія, чи телефонний центр, чи "гаряча лінія".

Водночас, за словами Надоші, "ЦВК має зацікавитися, чому телефонний центр "Нашої України" орендовано на фізичних осіб і не оплачено з виборчого фонду блоку".

"А на місці силових структур, я б зацікавився, за який рахунок і з якою метою до так званої "правозахисної академії" прокладено надпотужний кабель, що забезпечує передачу інформації в космічних обсягах -100 мегабіт на секунду", - зазначив він.

Далі, зазначає представник БЮТ, "чому "Наша Україна" аж до прес-конференції Турчинова мовчала про свій телефонний центр, а телефонів "гарячої лінії" ніхто не рекламував".

"Чому, зрештою, телефонний центр охороняється як база НАТО, а "телефоністки" змінюють номери на автомобілях. Чому група прикриття центру має партійні квитки "Батьківщини"? І таких питань дуже багато", - сказав він.

При цьому заступник керівника Центрального виборчого штабу БЮТ зазначив:

"Ми не прагнемо звинуватити "Нашу Україну" у фальсифікаціях. Ми лише оприлюднили інформацію, яку мали, і попередили про можливість повторення історії з транзитним сервером. Може після цього в когось перестануть свербіти руки і зникне бажання підкоригувати результати народного волевиявлення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування