Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенківці вирішили, що влада бореться з ними через генпрокуратуру

П'ятниця, 24 березня 2006, 17:47

Екс-заступник Голови СБУ Андрій Кожемякін має намір подати до суду на заступника Генпрокурора Віктор Шокіна.

Так Кожемякін відреагував на звинувачення Шокіна в тому, що він нібито знищив матеріали так званої "справи Могілевича".

"Кожемякін заявив, що він подає в суд на Віктора Шокіна на захист честі та гідності та називає черговою брудною провокацією сьогоднішні заяви Шокіна", - повідомляє прес-служба БЮТ.

"На жаль, сьогодні, в останній день виборчої агітації, у влади здають нерви, і вона вдається до брудних методів роботи, властивих періоду правління Кучми", - зазначає прес-служба.

Безглузді звинувачення у прослуховуванні, знищенні справ і т.д. висуваються саме проти тих, хто першими починав боротьбу з корупцією, мафією, та службовими зловживаннями у владі, зазначається у повідомленні.

В документі також зазначається, що Шокін, який "за часів Кучми фабрикував справи проти опозиційних сил, сьогодні фальсифікує звинувачення на адресу тих партій та блоків, які зважуються говорити правду про те, що коїться в державі".

"Олександр Турчинов під час свого керівництва Службою безпеки вносив на ім’я президента України подання про звільнення Шокіна з посади заступника генпрокурора", - зазначено в документі.

"Однак глава держави залишив його на посаді. Сьогодні стало відомо з якою метою. Такі "спеціалісти", як Шокін, потрібні владі для брудної боротьби з її опонентами", - зазначає прес-служба.

БЮТ також звертається до співробітників силових структур "з рекомендаціями не втягуватися у політичну боротьбу, не піддаватися на провокації і не виконувати злочинних наказів".

"Ми звертаємося до громадськості з проханням не зважати на спроби маніпуляції громадською думкою", - зазначається в документі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...