Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські депутати образилися на "безпардонного" Ющенка

Субота, 25 березня 2006, 13:35

Російські парламентарії з числа депутатів Держдуми і членів Ради Федерації поїдуть для спостереження за парламентськими виборами в Україну в складі делегації від Міжпарламентської асамблеї СНД.

Про це повідомив у суботу в інтерв'ю "Інтерфаксу" глава комітету зі справ Співдружності верхньої палати російського парламенту Вадим Густов.

"На парламентські вибори Україна не запросила спостерігачів з Росії, а також країн СНД, а запросила тільки спостерігачів від Міжпарламентської асамблеї", - відзначив Густов.

За його словами, до складу делегації ввійшли парламентарії Росії, Казахстану і Білорусії.
Російську сторону будуть представляти п'ять членів Ради Федерації і 12 депутатів Держдуми.

"Взагалі, ця ситуація безпардонна, коли українська сторона не запросила російських спостерігачів і місію спостерігачів від СНД, хоча Україну буквально наводнили спостерігачі від ПАРЄ, ОБСЄ, Литви, Латвії, Польщі й ін. країн ЄС і Заходу", - поскаржився Густов.

На його думку, той курс, який проводить діючий президент Віктор Ющенко, який заявив про інтеграцію України в ЄС і НАТО, є "принципово неправильним".

"Це спроба ввести в оману свій власний народ. Адже ніхто не говорить українцям про конкретні дати вступу ні в ЄС, ні в НАТО. У душі українська влада розуміє, що без інтеграції з Росією і СНД її економіка і продукція промисловості не потрібна ні на Заході, ні в ЄС", - переконаний Густов.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування