Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Друг Курочкіна і Ющенка став главою партії

Субота, 25 березня 2006, 14:39

Олександр Бабаков, що займає посаду голови президії російської партії "Родіна", на з'їзді в суботу обраний керівником цієї партії.

За Бабакова в ході таємного голосування проголосували 170 делегатів, двоє виступили проти, повідомив "Інтерфаксу" один з учасників з'їзду.

Раніше з'їзд прийняв відставку Дмитра Рогозіна, що добровільно і достроково склав із себе повноваження керівника партії.

Рогозін бере участь у роботі з'їзду не як делегат, а як гість, оскільки повноваження Ростовської конференції, де він був обраний делегатом, за рішенням судової влади були визнані недійсними. Не підтверджені повноваження і московської організації партії.

У результаті цього Рогозін одержав посвідчення гостя з'їзду і після складення з себе повноважень керівника партії, залишив його президію.

Як відомо, Бабаков є представником так званої "лужниковської групи", що володіє пакетами акцій українських обленерго. Він також є власников готелю "Прем'єр-Палас". Раніше його інтереси в Україні представляв бізнесмен Максим Курочкін.

Бабаков був присутній на інаугурації президента України Віктора Ющенка і знаходиться в гарних відносинах з його братом Петром.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування