У Придністров'я привезли вантажівки і партію Януковича

Субота, 25 березня 2006, 17:30

Президент невизнаної Придністровської Молдавської республіки Ігор Смирнов закликав країни-гаранти мирного врегулювання придністровського конфлікту обговорити за столом переговорів питання про зняття економічної блокади з ПМР.

Про це він сказав у суботу на урочистому мітингу з нагоди прибуття в Тирасполь 24-х вантажівок з гуманітарною допомогою МНС Росії, а також української партії "Регіони України".

Смирнов сказав, що "тільки за столом переговорів "без тиску і погроз" варто розглянути введений Україною і Молдовою 3 березня новий порядок проходження придністровськими товарами українського кордону".

За його словами, доставивши гуманітарну допомогу Придністров’ю, Росія на ділі продемонструвала, що "вона піклуватися про своїх співвітчизників на території країн СНД".

Мітинг на центральній площі Тирасполя, що носить ім'я Суворова, проходив за участю декількох тисяч городян. Вони представляли громадські організації "Республіка", "Оновлення", а також російських партій "Єдина Росія" і "ЛДПР".

В уряді ПМР "Інтерфаксу" повідомили, що до кінця сьогоднішнього дня допомога буде передана спеціальної комісії, що протягом декількох днів передасть її в школи, дитячі будинки, лікарні, будинки пристарілих.

Представник уряду сказав, що, ймовірно, колона російських автомашин у неділі відправиться назад до Москви.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News