Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "нашоукраїнця" скоїли замах

Субота, 25 березня 2006, 18:56

У п’ятницю близько 21.00 було скоєно замах на кандидата на посаду Власівського селищного голови та в депутати Світловодської райради (№9) від Блоку "Наша Україна" Андрія Поварчука.

Як повідомляє прес-служба "Нашої України", невідомий подзвонив у двері квартири Поварчука та, коли господар відкрив двері, вдарив його ножем.

Наразі постраждалого госпіталізовано, за словами лікарів, загрози для його життя на даний момент немає. Нападників поки що не знайдено. Ведеться слідство.

Крім того, співробітники міліції затримали жителя Вінниці за те, що він погрожував фізичною розправою господарю та персоналу магазина за наміри на виборах 26 березня голосувати за пропрезидентські сили.

Про це прес-службі "Нашої України" повідомили у Центрі громадських зв'язків УМВС у Вінницькій області.

33-річний вінничанин, зайшовши у магазин "Пані Світлана", попросив персонал передати господарю магазина про свій намір убити його, якщо він 26 березня проголосує за "помаранчеві" сили.

Через декілька днів відвідувач знову зайшов в цей магазин та повторив свої погрози, тримаючи в руках револьвер. Персонал магазину викликав міліцію, яка затримала відвідувача та вилучила в нього револьвер.

Вилучена зброя (без документів) направлена в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВД у Вінницькій області для визначення походження револьвера і можливості його використання для стрілянини бойовими патронами.

Прес-служба також повідомляє, що донецька організація "Нашої України" виграла вже два суди по 46 та 47 виборчомоу округу, це місто Макеєєвка на Донеччині, де відмовлялися реєструвати спостерігачів від блоку.

Як повідомили в донецькому штабі "Нашої України", спостерігачам досі ще не видали посвідчення.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...