У черзі за бюлетенями помер чоловік

Неділя, 26 березня 2006, 10:27

У сел. Ольховатка Донецької області (округ №44, дільниця №59) у черзі за бюлетенями помер чоловік.

За попередніми даними, чоловік 1930 р.н. помер від серцевого нападу.

У Вінниці в неділю вранці члени двох дільничних комісій (дільниці №151 і 152), що знаходяться в приміщенні педагогічного училища, виявилися замкнутими в приміщенні, після того як за ними захлопнулися вхідні броньовані двері.

За інформацією прес-служби ДУ МНС у Вінницькій області, повідомлення про інцидент надійшло в оперативно-диспетчерську службу МНС о 6.40.

На місце виїжджав аварійно-рятувальний автомобіль з необхідним обладнанням. Приміщення дільничної комісії було розблоковано.

У Донецькій області, за даними обласного штабу Партії регіонів, в окрузі №53 п'ять дільниць відкрилися із запізненням. Офіційною причиною стала вимога членів комісій і спостерігачів перерахувати кількість бюлетенів.

У Львівській області всі дільниці відкрилися вчасно, повідомили представники львівської міської та обласний тервиборчкомів.

За словами голови львівського міського тервиборчкому Олега Щербакова, на деяких дільницях робота почалася із затримкою на 5-10 хвилин.

"Це було пов'язано з відсутністю громадського транспорту - члени комісій не могли вчасно прибути на роботу", - пояснив він.

Усього у Львівській області налічується 2138 виборчих дільниць і 1,959 млн. виборців.

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування